مدیر توسعه شلمچه از راهاندازی دروازههای ورودی یادمان شهدای شلمچه به عنوان سکوی رشد اقتصادی و دروازه افزایش صادرات در شلمچه، یاد کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد اروند، «امیر بشکار» مدیر توسعه شلمچه، در تشریح آخرین اقدامات صورت پذیرفته در راستای ارتقاء زیرساختهای لجستیکی منطقه شلمچه و تسهیل در فرآیندهای ترانزیت کالا، بیان کرد: عملیات بهسازی و احداث جاده لجستیک شلمچه با ایجاد دروازه گمرکی جدید در ابتدای این مسیر به مراحل پایانی خود رسیده است.
وی با بیان اینکه این پروژه با هدف مدیریت بهتر جریان کالا، ساماندهی عبور و مرور وسایل نقلیه سنگین و ارتقاء خدمات به شرکتهای لجستیکی در حال اجرا است، گفت: در راستای افزایش کارآیی و پیشگیری از ترافیک در مسیرهای گمرکی، دروازه گمرک در ابتدای جاده لجستیک شلمچه طراحی و اجرا شده است.
مدیر توسعه شلمچه تصریح کرد: این اقدام همراه با انتقال باسکول گمرک به موقعیت جدید، باعث کاهش چشمگیر زمان توقف کامیونها و فرآیندهای ترخیص خواهد شد. همچنین موقعیتیابی جدید باسکول بر مبنای سند لجستیک صورت گرفته و این تغییر به افزایش سرعت و دقت فرآیند وزنکشی و ترانزیت کالاها کمک خواهد کرد.
وی با اشاره به اجرای عملیات آبرسانی و برقرسانی به شرکتهای لجستیکی در پایانه مرزی شلمچه، خاطرنشان کرد: بهموازات اجرای پروژه جاده لجستیک شلمچه، تأمین زیرساختهای خدماتی از جمله آبرسانی و برقرسانی به شرکتهای فعال باپیگیری مدیریت توسعه شلمچه انجام پذیرفت.
مدیر توسعه شلمچه، افزود: این اقدامات با هدف ارتقاء سطح خدمات و حمایت از شرکتهای لجستیکی و تجاری است. آبرسانی و تأمین پایدار برق وایجاد روشنایی ونصب دوربین های حراستی و دوربین های کنترل و ایجاد پارکینگ و پل در جاده لجستیک شلمچه از مهمترین پروژه های عمرانی جاده لجستیک است که زمینه را برای فعالیت ۲۴ ساعته سایت تجاری، فراهم میآورد.
وی با اشاره به مدت زمان بهرهبرداری از این پروژههای زیرساختی، تصریح کرد: بر اساس اعلام پیمانکاران این پروژهها، عملیات احداث جاده لجستیک شلمچه، شامل بهسازی مسیر، ایجاد دروازه گمرکی، نصب تجهیزات الکترونیکی و تکمیل زیرساختهای خدماتی، ظرف یکماه آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیر توسعه شلمچه با بیان اینکه این طرح بهعنوان یکی از مهمترین پروژههای لجستیکی در مرز شلمچه شناخته خواهد شد، اظهار کرد: با بهرهبرداری از این پروژه، علاوه بر تسهیل در تردد کامیونها و کاهش زمان تأخر و تعلل در گمرک، ظرفیت لجستیکی شلمچه به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
بشکار افزود: تأمین خدماتی مانند آب و برق پایدار نیز زمینه را برای رشد و توسعه فعالیتهای تجاری فراهم کرده و این امر باعث جذب سرمایهگذاران، حمایت از تجار و افزایش بهرهوری شرکتهای لجستیکی خواهد شد و رونق تجارت مرزی را به همراه خواهد داشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای جاده لجستیک شلمچه و ایجاد دروازه گمرک در ابتدای مسیر، انتقال باسکول، راهاندازی پنجره واحد الکترونیک و تأمین زیرساختهای خدماتی مانند آب و برق، نقطه عطفی در توسعه زیرساختهای تجاری و ترانزیتی این منطقه به شمار میرود و با بهرهبرداری کامل از این پروژه در زمان مقرر، شاهد تحولی اساسی در ساماندهی تجارت مرزی و تسهیل فرآیندهای گمرکی خواهیم بود.