جمعه 25 آبان 1403
خانهاخبارعطش مارون برای بهره‌گیری از فناوری‌های روز

عطش مارون برای بهره‌گیری از فناوری‌های روز

 پتروشیمی‌ها در سال‌های اخیر توانستند در وضعیت تحریمی، اقتصاد کشور را یاری کنند و با بومی‌‎سازی فناوری‌ در این صنعت، وابستگی به خارجی‌‌ها را به حداقل رساندند.

پتروشیمی مارون یکی از بازیگران مهم این صنعت است که با صادرات خود توانست بر ارز آوری کشور تاثیر بسزایی داشته باشد.

پتروشیمی مارون به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان آلفا-اولفین های منطقه با تولید بیش از یک میلیون و 200 هزار تن محصولات پترشیمی، هم درعرصه داخل کشور و هم منطقه از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

این پتروشیمی سهم بسیار ارزشمندی در تامین صنایع پایین دستی داخلی و محصولات پلی اتیلن سنگین در انواع مختلف، دارد. همچنین محصولات پلی پروپیلن که در بیشتر جنبه های مختلف زندگی ما از محصولات بهداشتی و بیمارستانی گرفته تا قطعات خودرویی و نساجی را پوشش می دهد؛ درنهایت کیفیت و با فرآیند قیمت گذاری وزارت صمت و بورس ایران به صورت پایدار به بازار عرضه می شود.

یکی از روش های برندسازی، کیفیت محصول است که حضور مداوم در یک بازار با یک کیفیت مستمر و شیوه های علمی بازاریابی و بازار گردانی می تواند از یک شرکت و محصول یک برند بسازد.

پتروشیمی مارون با حضور در رویدادهای مهم بازرگانی که در سطح بین المللی صورت می گیرد و با حضور فعال و با اتکا به بازرگانان خوب کشور، توانسته جایگاه قابل قبولی در بازارهای جهانی به خصوص در منطقه اوراسیا (CIS) و کشور ترکیه و شرق اروپا و همچنین در کشورهای جنوب شرقی آسیا را کسب کند. البته نگاه مسئولان مارون فراتر از این مناطق است و امیدوارند بتوانند سهم بیشتری از بازار جهانی را به این پتروشیمی اختصاص دهند.

امروز پتروشیمی مارون توانایی تولید حدود 80 تا 90 درصد تجهیزات مهم این صنعت در داخل کشور را دارد و دربخش هایی که نیاز به واردات است، از طریق دور زدن تحریم ها این اتفاق رخ می دهد؛ ولی این امر مستلزم هزینه و زمان بر است و فرآیند رشد و توسعه را با کندی مواجه می کند؛ اما با همه این مشکلات، مارون حدود 350 میلیون دلار ارزآوری برای کشور دارد.

فناوری؛ هدف‌گذاری جدی مارون

تحریم های ناعادلانه علیه کشورمان روی همه بخش های کشور تاثیرگذار بوده است؛ اما صنایع پتروشیمی و نفت و گاز به طور ویژه ای از این تحریم ها تاثیر گرفته اند و باهمه تجربیات کشور فعالان در این صنعت، با مشکلات زیادی مواجه هستند که مهمترین آن قطع ارتباط سیستم مالی کشورمان با دنیا است. اما با همه این اوصاف همچنان صنعت پتروشیمی ایران نه تنها در حفظ بقا موفق بوده؛ بلکه توانسته در بسیاری از مقاطع ارتقاع پیدا کند.

با اینکه تحریم‌ها باعث شده تمام نگاه مارون به ظرفیت‌های داخلی باشد؛ اما این موضوع باعث نشده که مدیران این شرکت از کسب و به دست آوردن فناوری‌های روز دنیا و بهره‌گیری از آن‌ها دست بکشند.

به تازگی دوره آموزشی کایزن ژاپن، با هدف اصلاح و بهسازی مستمر با مشارکت جمعی از مدیران ارشد، مدیران میانی، سرپرستان شرکت پتروشیمی مارون در شهرهای اوزاکا و توکیو ژاپن از تاریخ 4شهریورماه در حال برگزار شد.

همچنین بخوانید  عزم مارون برای برطرف کردن ناترازی بنزین

بازدید از کمپانی‌های پیشرو و مهم ژاپن همچون پاناسونیک، تجهیزات پزشکی امرون، شرکت ملی گاز ژاپن، لاستیک سازی بریجستون و شرکت تولید مواد شیمیایی کائو و همچنین حضور در سمینارهای آموزشی با سخنرانی معاونین کمپانی تویوتا و پاناسونیک از جمله برنامه های آموزشی این سفر بود.

الگوبرداری از روش‌ها و فرآیندهای مدیریتی ژاپن و متعالی‌سازی تفکر مدیریتی و ایجاد انگیزش و الهام بخشی مدیران مجموعه مدیریتی مارون با هدف افزایش بهره وری فردی و سازمانی و چابک سازی از جمله اهداف این سفر بود.

مقالات مرتبط

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر