این همایش که به همت کمیته فرهنگی شرکت برگزار گردید، بر روی موضوعات کلیدی همچون ظرفیتسازی و افزایش تولید با رویکرد حفاظت از زیرساختهای حیاتی، پیشبینی مخاطرات و خرابکاری سایبری و زیستی، مدیریت تولید در شرایط بحرانی و درسهای آموخته شده از سیل ۱۳۹۸ تمرکز داشت.
در این رویداد مهم، شرکتکنندگان به بررسی راهکارهای افزایش تابآوری صنعت نیشکر در برابر تهدیدات مختلف پرداختند و بر اهمیت آمادگی برای مقابله با تهدیدات نوظهور تاکید کردند.
همچنین، در حاشیه همایش، مانوری برای سنجش سطح آمادگی کارکنان در مواقع بحران برگزار شد که طی آن، کارکنان توانستند مهارتهای خود را در زمینه مقابله با حوادث احتمالی محک بزنند.
مهندس محمد سعید عارفزاده، مشاور مدیرعامل شرکت در امور ایمنی، در این همایش با تاکید بر اهمیت پدافند غیرعامل در صنعت نیشکر، اظهار داشت: مجموعه اقدامات ما برای دفع خطر باید منجر به افزایش پایداری و بازدارندگی و تداوم فعالیتها و کارکردهای مهم و حیاتی شود به این معنا که تهدیدات منجر به اختلال در فرایند تولید نشود.
علی معلی، مدیر حراست شرکت، نیز با اشاره به نقش حیاتی صنعت نیشکر در تامین امنیت غذایی کشور، بر اهمیت ارتقای سطح آمادگی در برابر تهدیدات مختلف تاکید کرد و افزود: با بالابردن سطح آمادگی و اقدامات پیشگیرانه، میتوانیم عملکرد مناسبی را در مواقع بحران از خود نشان دهیم.
در این همایش، موضوعات متنوعی از جمله حفاظت از زیرساختهای کشاورزی و صنعت، آشنایی با سیستم سوانح و اتاق بحران، امنیت اینترنت هوشمند، حفاظت از زیرساختهای حوزه برق و تابآوری در حفاظت از زیرساختهای حیاتی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین، شرکتکنندگان به بررسی رویکردهای نوین در اعمال تهدیدات بر زیرساختهای حوزه انرژی پرداختند.
هدف اصلی از برگزاری این همایش، افزایش آگاهی کارکنان در خصوص اهمیت پدافند غیرعامل، ارتقای سطح آمادگی در برابر تهدیدات مختلف و در نهایت، افزایش پایداری و بازدارندگی در صنعت نیشکر عنوان شد.