مجمع عمومی سالانه شرکت پتروشیمی مارون با حضور بیش از 83درصد از صاحبان سهام و نمایندگان قانونی آنها برگزار و برای تقسیم سود 750تومانی سود به ازای هر سهم تصمیمگیری شد.
در این مجمع تاکید شد که پتروشیمی مارون در آذرماه سال گذشته رکورد تولید را شکسته است.تولید محصولات شرکت در شش ماه دوم سال گذشته رشدی 7/15درصدی نسبت به مدت مشابه سال 1401 داشت. همچنین افزایش 2/9درصدی نسبت به مدت مشابه میانگین سه سال گذشته را به ثبت رساند.
براساس این گزارش، آمار فروش داخلی شرکت براساس اعلام مجمع نشان میدهد که میزان فروش نسبت به مدت مشابه سال 1401 تقریبا برابر بوده است. 37درصد فروش شرکت بین مجتمعی، 27درصد صادراتی و 36درصد فروش داخلی بوده است.
مجمع همچنین اعلام کرد که دلیل افزایش سود عملیات شرکت، تغییر هزینههای تولید ناشی از کاهش 15درصدی شدت مصرف حاملهای انرژی بود. همچنین کاهش میزان محصولات Off-Grade ، افزایش نرخ خوارک و یوتیلیتی، کاهش تولید به دلیل تعمیرات اساسی و افزایش هزینههای سربار تولید از جمله هزینههای ناشی از تعمیرات اساسی بوده است.
در جریان این مجمع همچنین تاکید شد که دلیل کاهش سود خالص، افزایش هزینههای تامین مالی از 357میلیارد تومان به 1696میلیارد تومان با هدف تامین مالی پروژهها بود. کاهش سود سپردهها به میزان 780میلیارد تومان و کاهش درآمد 746میلیارد تومانی پتروشیمی لاله هم ناشی از توقف تولید از دیگر دلایل کاهش سود خالص شرکت عنوان شد.
در ادامه مجمع همچنین گزارش شد که درصد پیشرفت شرکت پتروشیمی صدرا خوزستان بیش از 14درصد با میزان سرمایهگذاری 75یورویی است. درصد پیشرفت پروژه کوثر صنعت پارسیان با بیش از 4درصد با سرمایهگذاری 493میلیون یورویی درصد پیشرفت پروژه ابنسینا همدان با 13درصد با سرمایهگذاری 291میلیون یورویی و پروژه پتروشیمی سلمان فارسی هم با بیش از 82درصد و 300میلیون یورو سرمایهگذاری انجام شده است که درصد مالکیت مارون در این پروژه 34درصد اعلام شد.
امین امرائی، مدیرعامل پتروشيمي مارون در ارائه گزارش خود به مجمع اظهار داشت؛ سال ۱۴۰۲ سالی حیاتی برای پتروشیمی مارون بود و حادثه کمپرسور واحد الفین باعث بلوغ سازمانی شرکت شد.
امرایی افزود: تعمیر کمپرسور واحد الفین همزمان با اورهال اساسی مجتمع انجام شد و نتیجه آن در افزایش تولید در شش ماهه دوم سال خود را نشان داد بهگونهای که در شهریورماه رکورد تولید ۴۰۴هزارتنی و در بهمنماه رکورد سه ساله شرکت با ۴۱۶هزار تن ثبت شد که عدمالنفع زمان اورهال و توقف تولید را جبران کرد.
مدیرعامل پتروشیمی مارون ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ فروش پتروشیمی مارون با 8/36همت نسبت به سال قبل ۱۱درصد رشد داشت. همچنین سود عملیاتی شرکت با 5/8همت حدود ۹درصد نسبت به سال قبل افزایش پیدا کرد.
امرایی با اشاره به طرحهای توسعهای شرکتهای زیرمجموعه پتروشیمی مارون همچون پتروشیمی ابنسینای همدان، پتروشیمی لاله، پتروشیمی بوشهر و سلمان فارسی افزود: این طرحهای توسعهای سودآوری پایدار را برای سهامداران مارون به ارمغان خواهد آورد.در پایان مجمع تقسیم ۷۵۰تومانی سود به ازای هر سهم مورد موافقت قرار گرفت.
امین امرایی همچنان در حال رکورد زدن : پتروشیمی مارون رکورد تولید را شکست
نظرات اخیر
سلام دنیا!
بر